Vegas Baby Slot Machine

Vegas Baby er en slot machine, eller spilleautomat, fra den populære spilllutvikleren IGT Gaming. Spillet hedrer som navnet tilsier verdens spillhovedstad, nemlig Las Vegas i USA, noe som i stor grad gjenspeiles i spillsymbolene. Sterke lys, cocktailer, casinoer og vielseskapeller preger spillets grafiske fremtoning mens underholdende jazztoner danner et flott bakteppe. Selv om dette er en slot machine som ikke har den beste og mest moderne grafikken, er det en enkel og grei spilleautomat som oppfyller de fleste behov. Denne slot machine har ingen progressiv jackpot, men hovedpremien på hele 50000 mynter samt gode muligheter til gratisspinn og multiplikatorer gjør likevel at man kan vinne store premier.

Spillets tema er Las Vegas og blant slot machinens symboler finner man cocktailer, vielseskapeller, sjetonger og showgirls. I tillegg har man som i de fleste klassiske spilleautomater kortverdiene fra 9 til ess. I tillegg til disse symbolene finnes det flere spesialsymboler, blant annet et «Welcome to Vegas»-symbol som fungerer som en joker ved å erstatte alle andre symboler. Dersom man klarer å få 5 slike symboler på en innsatslinjer, stikker man av med jackpoten på hele 50000 mynter. Dersom et jokersymbol benyttes for å danne en vinnerkombinasjon vil dessuten premien dobles.

Slot machine bonus å spille for

slot machineDenne slot machine har 5 hjul, 3 rader og 20 innsatslinjer. Man kan selv velge hvor mange innsatslinjer man ønsker å spille med, fra 1 til alle 20. Ved å justere innsatsen kan man deretter angi hvor mye man ønsker å satse per innsatslinje. Det er viktig å være oppmerksom på at kun en kombinasjon per innsatslinje utbetales i denne slot machinen, og at samtidige gevinster på flere innsatslinjer adderes. Spilleautomaten inkluderer en bonusrunde som tilbyr 15 gratisspinn med en multiplikator på 3x – noe som vil si at alle gevinstene i bonusrunden tredobles. Vegas Baby slot machine har en teoretisk utbetalingsprosent på 95,02 %. Det høres ikke helt feil?